vineri, 12 august 2016

CRUCIAL

de Goeorge Anca





            Teatru de poezie

            Puși Dinulescu, Puiu Dănilă, Gabriela Tănase, Vali Pena, Liliana Popa, Ștefan Oprescu


            Lansări de carte

Vladimir Udrescu, îmblânzitorul de lumini, Editura TipoMoldova, 2013
Dorin Croitor: Cina ratată cu îngerul Aznavour
 Coordonator: Dr. George Anca

MIHAELA GEORGESCU-DELAFRAS (Aug.11)




 Bine ca vom fi primii la razboi, cei mai viteji intre viteji cand NATO porneste la bombardarea Rusiei cum a pornit la bombardarea Iugoslaviei acum aproape 20 de ani, dupa vreo cinci ani de propaganda cum ca tara ar fi fost condusa de "the butcher of the Balkans". Care, by the way, fuse declarat nevinovat postmortem, acum cateva saptamani, de Tribunalul de la Haga.
Involutia noastra sportiva  nu e decat o alta fateta a involutiei politice, sociale, economice si culturale despre care unii dintre noi am vorbit si scris siroaie. Altii s-au uitat in ghiocul lor si au intrezarit acolo o epoca de aur o data cu instaurarea regimului Basescu si apoi Iohannis.  De patrimoniale nici nu mai pomenesc ca nu prea mai avem. Se vinde si se fura pe rupte " tot ce mişcă-n ţara asta, râul, ramul" vorba lui Eminescu, paduri, terenuri agricole, zacaminte. 

Iata cum stam si la olimpiade:


1976   27  medalii, 4 de aur


1980   25  medalii,  6 aur


1984   53  medalii   20 aur


1988   30  medalii   11 aur


1992   18   medalii   4 aur


1996   20  medalii   4 aur


2000  26   medalii    11 aur


2004  19   medalii    8 aur


2008   8   medalii    4 aur


2012    9   medalii    2 aur


2016 deocamdata   0 medalii






Nu uitati ca  "pestele de la cap se impute". Avem rezultatele pe care conducerea Romaniei din ultimul deceniu a fost si e in stare sa le genereze in toate directiile.






Zi buna si bogata in reflectii socratice caci  " the unexamined life is not worth living".



Mihaela



DIMITRIE GRAMA
Draga George,
Iata inca o analiza fara folos!


Problema Romaniei, de altfel recunoscuta in acest text, este aceia ca Imoralitatea, Indecenta, Furtul si Smecheria, sunt cunoscute si, in loc sa provoace Indignare si Condamnare, provoaca Acceptanta. Tot mai multa Acceptanta si Rugaciuni.


Totul este lasat "In Voia Domnului". Cred ca Dumnezeu e destul de obosit de romani, care al lasa pe el singur sa le tot rezolve problemele!


Cel care cunoaste bine scripturile, stie ca si Domnul cere omului Responsabilitate si Curaj!


Acceptand Imoralitatea, Indecenta, Furtul si alte Virtuti asemanatoare, romanul nu este un credincios adevarat, ci unul prefacut, fals, care doar din sentimentul de Frica este religios.


Sper sa mai vorbim pe aceasta tema si altele asemanatoare, dar in asteptarea "miracolului", indemn romanul la Cunoastere, Curaj si Demnitate.


Dimitrie, Suedia, august 2016



 VM comunicat Grupul pentru Romania


> Stimate Domnule Profesor,
> am găsit pe internet le Blogul lui Mihai Rapcea acest articol. ce spune el aici mi se pare foarte semnificativ. l-am copiat si vi-l trimit si dvs., intrucat nu l-am putut trimite prin link.
> MV
>
> De ce a fost nevoie de un Colectiv ?!

> MR 11/07/2016 Anti-sistem, ant icomunist, Cauze Nationale, Dumnezeu si Neamul meu, Justitie, M.R., politica

> Știu că s-a scris mult despre incendiul de la Colectiv, că lista speculațiilor și a întrebărilor fără răspuns e aproape infinită. Vă promit însă că acest articol va fi unul dintre cele mai importante pe care le-ați citit pe această temă – exceptând articolul care va prezenta dovezile atentatului, mijloacele și autorii acestuia – lucru care nu se va publica probabil niciodată – căci s-a căzut deja la pace pe acest subiect.

> Pentru a analiza importanța unui eveniment, este nevoie să analizezi consecințele lui, pe termen mediu și lung și astfel să descoperi cu ajutorul logicii, cui i-a folosit în realitate evenimentul respectiv.

> Regula spune că ordinea într-un sistem semi-închis (cum este și Statul Român, ermetizat de clasa politică neo-comunistă prin legi dictatoriale ce împiedică orice schimbare) nu poate fi schimbată decât printr-un șoc violent aplicat sistemului, care să destabilizeze echilibrul existent și astfel să fie posibilă schimbarea, sub presiunea haosului și incertitudinii.
> La fel s-a petrecut la Revoluție, unde artizanii acesteia au aplicat șocul armat, violența. De aceea a fost nevoie de morți, de sânge, de violențe. Violențe necesare în continuare la mineriade, pentru a consolida noua configurație a Puterii, pusă în pericol de alte forțe ale societății.
> Concluzionând, putem spune că Operațiunea Colectiv a fost fără nici un dubiu o operațiune de tip false flag, cum a fost și atentatul asupra World Trade Center din 2001. Rezultatele, schimbările și măsurile impuse de “eveniment” dovedesc întotdeauna care a fost necesitatea lui reală.

> Analizând România post-Colectiv, descoperim că principala schimbare survenită a fost cea a Guvernului. Deși nu era vinovat în mod direct de Colectiv, Guvernul Ponta a demisionat. Condițiile demisiei sunt interesante, căci demonstrează faptul că exista o forță tăcută, pregătită să preia puterea, așa cum s-a petrecut și în 1989. Poate că dl. Ponta se va hotărî într-o zi, când va executa pedeapsa cu închisoarea pentru măcar una din hoțiile pe care le-a făcut sau acoperit, să scrie măcar o singură carte ne-plagiată, chiar autobiografică, în care să povestească ce s-a petrecut în spatele ușilor închise ale Puterii în acele zile de foc ale Colectivului, în care parcă toată România ieșise în stradă.
> Din ceea ce mi s-a povestit de către anumite persoane din Sistem, mi-am putut forma o imagine despre ce s-a petrecut în acele zile. S-au produs niște rapoarte. Îngrijorătoare. Care toate arătau cu degetul spre nereguli din Sistem, care puteau fi speculate inteligent de către formatorii de opinie din media online în special. Și ale căror jumătăți de informație începuseră să răsară pe ici pe colo. Moment în care s-a creeat panică, începând de la șefii Serviciilor Secrete (unii povesteau că nu știau dacă vor mai apuca a doua zi în funcție). Apoi a început negocierea, dură. Nu între PNL și PSD. Ci între PSD, PNL și “oamenii Bruxellului”, arhitecții Noii Ordini Mondiale. Care construiseră cu răbdare acest moment, cu FMI, cu Banca Mondială, cu finanțările Fundației Soroș.

> La negocieri, PSD/PNL-ului li s-a promis că dacă pleacă, își pot menține în noul guvern oamenii din eșalonul 2 și 3. Adică Miniștrii secretari de Stat și directorii de Direcții și servicii regionale din cadrul ministerelor, adică cei care mențin în viață acel aparat toxic de cumetrii și rubedenii orientate politic, în sistemul de conducere al administrației publice centrale și locale – puterea adevărată din Statul Român.

> A fost adus Dacian Cioloș. O soluție calmă, temperată, acceptabilă pentru toate părțile. Bun pentru PSD care îl poate șantaja oricând mediatic cu trecutul său din MISA și din Servicii. Bun pentru Bruxelles, pentru că este prin familie (rudele soției) afiliat Serviciilor Franceze și Europene. Și bineânțeles, s-a garantat o anumită imunitate în fața legii penale, celor ce plecau de la Putere. De această imunitate se bucură în mod egal atât Traian Băsescu cu familia cât și cu Victor Ponta cu familia (se va vedea !).

> PSD-PNL-ul au crezut că au scăpat doar cu atât, și se pregăteau să răsufle ușurați, convinși că se vor întoarce la Putere după un an, cu câștigarea alegerilor, pentru a-și face în continuare netulburați, micul lor joc pervers în care “răul cel mare” este periodic înlocuit de “răul cel mai mic”.
>
> Doar că s-au înșelat ! Mârâielile PSD-ului din ultima vreme arată că Cioloș a cam început să îi arunce din căruța Guvernului, unul câte unul , pe oamenii PSD-PNL-ului. Cioloș vrea Guvern fără vacanță vara aceasta, căci se pregătește ofensiva. Așa că în timp ce oamenii PSD-PNL-ului din eșaloanele 2 și 3 vor fi plecați în iulie și august, Guvernul va lucra, fără ei, punând țara la cale.

> Ce va urma ?

> Urmează surprize de proporții la alegerile parlamentare din iarnă. În realitate, cei ce trebuiau să preia Puterea după Colectiv nu erau Guvernul Cioloș, ci Guvernul Soroș, prin oamenii acestuia: echipa Monicăi Macovei și a puzderiei de ONG-uri “europene” de tipul salvați: Bucureștiul, pădurile, egalitatea de șanse, homosexualii, democrația, toleranța, refugiații, libertatea de gândire și conștiință. Și care nu vor Catedrale, ci spitale (și droguri la liber, ca să ne mai calmăm un pic, nu ?!). Adică exact acele forțe neo-marxiste care visează la “minunata lume nouă” în care nu vor mai exista popoare, națiuni, țări sau religii. În care fiecare va fi liber să facă ce îi place, cu cine îi place (sexual vorbind), sub ochiul atent al unui singur Guvern Mondial, care desigur că va avea nevoie de ei, pentru a conduce Umanitatea.

> Așa că adevărații beneficiari ai morților de la Colectiv abia acum se pregătesc să intre în scenă. Ei sunt cei despre care vom putea spune cu certitudine că au intrat în politica românească călcând pe cadavre, la propriu.

> Ei au fost cei chemați de președintele Iohannis la Cotroceni, ei s-au erijat imediat în “vocea străzii” și au fost – tot imediat – validați și recunoscuți ca atare, chiar dacă ei nu reprezentau românii revoltați din stradă, la fel cum Ion Iliescu nu a reprezentat în 1989 românii anti-comuniști.

> Sistemul a fost destabilizat dar echilibrul de forțe tinde să se reașeze pe noi poziții. Poarta oportunităților de a face o schimbare pentru români, în favoarea României, este pe cale să se închidă.

> Personal, nu vreau să-i văd pe Nicușor Dan, Macovei și Remus Cernea coalizați în singura alternativă la comunismul din ultimii 26 de ani. Nu vreau să îi votez. Trebuie să mai existe și altceva. Ceva pentru români.

> Sunt convins că dacă am fi lăsați să răsuflăm și de neo-comuniștii Rusiei, și de neo-marxiștii SUA/UE, am fi capabili să ne revenim foarte repede social, politic, economic și cultural. Din nefericire însă, nici una dintre taberele care duc acest război subteran pentru România, nu vrea să parieze pe români. Suntem precum oaia pe care se bate ursul și lupul.

> Dacă “copii de suflet” al lui Soroș, acești mercenari ai finanței Noii Ordini Mondiale pătrund în Parlamentul României și devin o forță dominantă acolo, vor face din România vârful de lance al experimentului totalitar de tip neo-marxist. Nu știu de ce ne urăsc atât de mult mondialiștii ăștia, dar știu că vor să ne dea drept exemplu de popor ras din rădăcini ca identitate. Ei vor fi cei ce vor da legi prin care vor legaliza căsătoriile homosexuale și adopțiile de copii de către cuplurile de homosexuali. Ne vor aduce cipurile – din pașapoarte în buletine, din buletine sub piele. Ne vor distruge credința în Hristos și Divinitate – câtă mai este și aceasta. Și ne vor aduce dictatura minorităților: de gen (homosexuale), etnice (maghiare), atee (anti-Biserică), educaționale (Bernavett românesc).

> Iar românii din România, prea puțini să mai conteze, își vor pierde pentru totdeauna țara.

> Însă, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu ajutorul rugăciunilor din Ceruri ale înaintașilor noștrii care au iubit și apărat această țară și poporul ei, care s-au sacrificat pentru ea,  a tuturor luptătorilor anti-comuniști, nu cred că vom fi lăsați să pierim ca Nație, ca Popor, ca Țară.

> Nădăjduiesc că Dumnezeu va asculta rugăciunile cetelor de sfinți martiri anti-comuniști, în fața Tronului Ceresc, și nu va lăsa ca Satana Mondialistă să distrugă floarea cea nobilă a sufletului Nației Române.

> Am credința că România va fi salvată din ghearele hidrei internaționaliste neo-comuniste printr-un miracol Dumnezeiesc (căci Istoria României este “o enigmă și un miracol istoric” – după cum afirma Gheorghe I. Brătianu), așa cum s-a mai petrecut în zeci și sute de situații cu această țară iubită de Dumnezeu, iar cei răi și vicleni își vor primi răsplata pentru faptele lor.



 DIMITRIE GRAMA
????


Erdogan schimba structura democratica a lui Ataturk cu una islamist radicala.


"Poporul" care al sustine pe Erdogan sunt imbecilii fanatic religiosi din Anatolia si care urasc intelectualii si pe oricine altul care citeste si alta carte decat Koranul.


Erdogan a initiat si clarificat un fals cup militar si a introdus in Turcia "Mineriadele " romanesti. A invatat ceva de la romani! Bravo!!!


Acum va judeca si inlocui sute de mii de intelectuali (judecatori, doctori, ingineri, militari, profesori, jurnalisti, studenti, etc) cu "oamenii lui.


 Alah Akbar!


Cine vorbeste aici de democratie?????


Cineva se scarpina la fund, cu mana data peste umar, sa scape de mancarimea "structurilor paralele!


Prea multa filozofie si gandire si aia strica!



DG

GHEORGHE DĂNILĂ


Cu privire la domnul avocat ( aşa am înţeles că e francmason şi avocat ) Mihai Rapcea, nu pot să mă pronunţ, nu-l cunosc, dar foarte posibil să aibă dreptate  . . .

Ce se-ntâmplă domnul George, credeţi-mă, sunt atât de cătrănit pe seama tuturor lucrurilor petrecute de 26 de ani încoace, încât a-nceput să mi se facă greaţă  . . . şi ştiu că nici aşa nu e bine, că stau pasiv, nu iau atitudine  . . . dar, vreau să mă înţelegeţi, îmi vine a urla !; în toată istoria acestei naţii n-a existat un asemenea conducător, care n-a făcut altceva decât să ne-ndărăpteze cu alţi 50 !!, mai mare ruşinea !; am ieşit la pensie, nici măcar anii ăştia nu mi-i pot petrece liniştit, că tot ce se-ntâmplă e de la '' sistemu' ''  creat de  . . . Şi, poate, hai, noi ne-am trăit traiul, ne-am mâncat malaiul, dar ce fac cei de după noi ?!

Nu ştiu dacă e vreo legătură cu Emanuel Tânjală, dar domnul Dan Tânjală, canadianul ne arată ce ştie el cel mai bine:
cum poţi vedea natura şi altfel  . . .

Am luat contact cu domnul Felix, mulţumesc pentru legătură ! Sănătate Dv. şi D-nei Dv. !





ION SOARE

 Dragă GEORGE,

Citii cu mare atenţie acest mesaj. E bine întocmit, nimic de zis, pare chiar logic,

dar nu mă las păcălit - sunt destul de "hârşit" faţă de asemenea scenarii. . . Verdictul 

meu personal: E DOAR O FUMIGENĂ! Nici aici, ca şi într-un alt mesaj pe care l-am primit

niţel mai înainte (ţi-l voi trimite, basam că nu l-ai primit), nu se spune absolut nimic despre 

islamizarea treptată a Turciei de către fundamentaliştii turci (dintre care Erdogan e o verigă 

importantă, o "aripă mai tânără" a unei orientări/ a unor lideri care, pe parcursul câtorva 

decenii bune, au lichidat, practic, moştenirea democratică, europofilă, a lui ATATURK).  
În treacăt fie spus, E. a declarat, într-o anumită ocazie, că "Europa va fi a noastră", iar

soţia lui umblă cu faţa acoperită. Ei au mizat pe credinţa bezmetică a unui popor care, în

domeniul marii culturii (laice, adică) nu are niscai performanţe deosebite. Opozanţii lui E.- sute de mii,

din toate straturile, categoriile sociale şi preofesiile - se află azi în gropi şi în închisori sau sunt muritori de

foame, exact ca pe vremea dictaturilor lui Stalin, Dej şi Ceauşescu (iar el dă lecţii despre democraţie!). Chestia cu "căpuşeala"

din interior (la noi, cel puţin!) e veche de 26 de ani, de când imperiile străine au preluat puterea 

la noi şi ne sug exact ca nişte căpuşi. Personal, nu mai vreau  încă un Imperiu - Neo-Otoman la doi paşi de noi, mai ales după

neghiobia lui Ponta - cea numită "Cea mai mare moschee din România", şi după iresponsabila

politică a lui A M., care se crede mare diplomată, primind în continuare imigranţi şi terorişti.

Tu eşti mai religios decât mine, dar nu te lăsa amăgit! Religiile (cea islamică, în primul rând), 

au început să se transforme în ideologii politico-militare, devenind mijloace/ metode de cucerire 

a altor popoare. Sper că nu e nevoie să-ţi dau exemple, ele se derulează zilnic, sub ochii noştri . . . 

Îţi doreşte o zi bună, Ion S.


P.-S. Nu mi-ai dat niciun răspuns/ n-ai făcut niciun comentariu la proiectatul volum al nostru - al

forumiştilor, relativ la ediţia din octombrie a ZILELOR DUMITRU DRĂGHICESCU. Aştept în

continuare. Acelaşi



ALT PUNCT DE VEDERE
>>>
>>>
>>>
>>> >  Dezvăluirile
>>> > preşedintelui turc despre "structura paralelă"
>>> > care căpuşează statul turc, creează frisoane tuturor
>>> > "căpuşarilor" statelor lumii! Inclusiv celor de
>>> > la Bucureşti!Evenimentele din si
>>> > despre Turcia sunt
>>> > de actualitate intensa si in plina derulare. Aceasta este sursa care
>>> > le prezinta in volum complet si cat mai aproape de timpii
>>> > cat  real.
>>> > Pe fondul celor petrecute in
>>> > Turcia, a aparut un amanunt peste care am trecut destul de
>>> > repede. Si care pare sa fie cheia intregii probleme. Este
>>> > vorba despre afirmatiile presedintelui Erdogan despre
>>> > infiltrarea unei "structuri
>>> > paralele" in interiorul statului turc. Fondata
>>> > de un cetatean turc, Fethullah
>>> > Gulen, despre care aflam ca locuieste in
>>> > S.U.A.
>>> > Problema de fond este aceea ca
>>> > din avalansa de stiri care il prezinta pe Fethullah
>>> > Gulen, aflam ca presupusa sa "structura
>>> > paralela" nu este nicidecum o miscare
>>> > terorista. Ci este o miscare cu caracter mai
>>> > mult ocult, construită pe o rețea de școli
>>> > și companii în Turcia și în străinătate, precum si pe
>>> > o retea de susținători în media, justiție, armata și
>>> > educație. Si aici
>>> > punem STOP descrierii!
>>> > Rezulta suficient de
>>> > clar ca nu avem de-a face in niciun caz cu
>>> > acel terorism brut, ci cu un fel
>>> > de terorism domestic care actioneaza
>>> > prin "capuşarea" din interior a
>>> > statelor si democratiilor. Fenomen care se manifesta in
>>> > toata plenitudinea sa si in România. Exemplificat prin
>>> > situatia de zi cu zi in care cetatenilor li se ofera un
>>> > drept aparent la democratie si care este limitat in fapt,
>>> > doar la alegerile electorale. Apoi, imediat din ziua
>>> > urmatoare, aleşii in loc sa duca
>>> > indeplinire cerinteledemocratice ale propriului
>>> > popor, actionează pe perioada mandatului exact ca
>>> > niste "structuri
>>> > paralele" similare miscariiFethullah
>>> > Gulen.  Punand in aplicare prin diverse
>>> > modalitati, acte si actiuni care nu respecta in niciun caz
>>> > cerintele si asteptarile democratice ale poporului roman.
>>> > Astfel, nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul ca
>>> > aproape totireprezentantii poporului roman din
>>> > structurile statului, iau decizii in exclusivitate -
>>> > respectiv fara a avea un manadat clar din partea propriului
>>> > popor, in functie de dispozitiile primite de la diversi
>>> > terti externi precum F.M.I., S.U.A., Bruxelles, Berlin sau
>>> > NATO. Si pentru interese care nu corespund in majoritatea
>>> > cazurilor cu cele ale Romaniei. Fara
>>> > ca reprezentantii in cauza sa
>>> > se sinchiseasca de faptul ca astfel de
>>> > dispozitii nu sunt agreate de propriul popor, pe care de
>>> > fapt nu il consulta nimeni.
>>> > Pe scurt, fenomenul
>>> > descris anterior nu este decat o "căpuşare" din
>>> > interior a democratiei autentice, care este inocuita cu o
>>> > veritabila pseudo-democratie. Aceasta fiind
>>> > genul de "structura paralela" la
>>> > care a facut referiri si presedintele Turciei. Nu am fi
>>> > abordat fenomenul care este extrem de complex, daca in
>>> > cazurilor evenimentelor din Turcia nu s-ar fi produs practic
>>> > un miracol. Miracolul este acela ca presedintele
>>> > Erdogan a acuzat capusarea democratiei din
>>> > interior de catre acea"structura
>>> > paralela" a lui Fethullah
>>> > Gulen, iar poporul turc a inteles exact fenomenul.
>>> > De aceea l-a si sprijit si il sprijina cu fermitate pe
>>> > presedinte.
>>> > Am afirmat ca
>>> > fenomenul "structurilor
>>> > paralele" este extrem de complex. In Turcia au
>>> > avut loc arestari din medii diverse. Atrage atentia
>>> > arestarea a mii de procurori si judecatori, precum si a unor
>>> > membri ai Curtii Constitutionale a Turciei. Un fenomen care
>>> > pare de neinteles pentru Romania. Dar care totusi este bine
>>> > fundamentat din perspectiva fiintarii unor"structuri
>>> > paralele" care capuseaza statele si
>>> > democratiile autentice din interior, in mod paradoxal -
>>> > cu scutul justitiei.
>>> > Sa oferim un exemplu
>>> > de "structura paralela", nu? A
>>> > marturisit in anul 2013 insusi un magistrat devenit celebru
>>> > in mass media, pe nume Cristi Danileţ: "Intentia
>>> > este sa se constituie un fel de retea europeana pentru
>>> > aceste state, iar noi, la randul nostru, sa devenim un fel
>>> > de experti pentru colegii nostri din tara. „Agent
>>> > of changes” se
>>> > numesc, adica oameni care pot sa schimbe lucruri la ei in
>>> > tara. Din Romania am fost invitat eu si doamna judecator
>>> > Camelia Bogdan (...). Noi am fost de acord sa facem parte
>>> > din aceasta retea, urmeaza sa ne intalnim cu totii din nou
>>> > in luna decembrie".
>>> > Referitor la aceasta
>>> > expresie "Agent
>>> > of changes”, oricat am cauta in mass media, nu gasim
>>> > date concludente, ci sumare si foarte evazive. La fel ca si
>>> > in cazul "structurii
>>> > paralele" din Turcia, dezvaluita de
>>> > presedintele Erdogan. Oricum, din aceastaprezentare realizam
>>> > ca "Agent
>>> > of changes” este un fenomen care are la baza cucerirea
>>> > statelor prin capuşarea acestora din
>>> > interior cu persoane cu puterere de decizie si
>>> > de influenta din orice mediu - exact ca in
>>> > Turcia (politic, justitie, armata, servicii de
>>> > informatii, mass media, invatamant etc.). Din prezentare
>>> > rezulta exact ce afirma presedintele Erdogan
>>> > despre"structura paralela" a
>>> > lui Fethullah
>>> > Gulen. Iar modul de actiune este acelasi. Persoanele
>>> > infiltrate nu deservesc interesele propriilor popoare, ci pe
>>> > ale unor terte state sau a unor organizatii
>>> > multinationale netransparente sau pe ale
>>> > unor organisme financiare extern.
>>> >
>>> > Scopul principal al
>>> > acestor "structuri
>>> > paralele" care capuseaza statele
>>> > lumii? Obtinerea unui avantaj/beneficiu material, militar
>>> > sau de alta natura, intotdeauna cuantificabil, prin
>>> > deturnarea politicilor statului capusat, in
>>> > favoarea unui tert stat sau a unei organizatii
>>> > multinationale sau a unui organism financiar extern. Un
>>> > exemplu aparent complicat? Cum poate contribui un magistrat
>>> > racolat de "Agent
>>> > of changes” la interesele unui alt stat/unei
>>> > urganizatii multinationale/unui organism financiar extern?
>>> > Desi pare complicat, trucul este relativ
>>> > simplu. In articolul in care face referire la "Agent
>>> > of changes”, Cristi Daniletse refera in
>>> > mod paradoxal la coruptie pt. a justifica
>>> > apartenenta sa la "Agent
>>> > of changes”. Pare o motivatie nobila, insa realitatea
>>> > dinapoia lucrurilor este cu totul alta. Printr-o lupta
>>> > acerba contra coruptilor autohtoni, raman
>>> > de fapt mai multi bani la dispozitia statului si care pot
>>> > fi supti oficial de terte state/companii
>>> > multinationale/organisme financiare, prin intermediul altor
>>> > membri "Agent
>>> > of changes” din "structurile
>>> > paralele" ale statului. Cu alte cuvinte,
>>> > mult trambitatul slogan alluptei impotriva
>>> > coruptiei, se reduca la urmatorul şmen: niciun
>>> > ban nu trebuie furat de români, intrucat
>>> > banii in cauza sunt destinaţi să
>>> > fie furaţi prin politici bine dirijate, in
>>> > mod oficial,  de catre altcineva din
>>> > afara statului roman (sub paravanul unor contracte
>>> > economice sau achizitii, de regula
>>> > supraevaluate). Cum se inchide cercul? Acesti asa
>>> > numiti "Agents
>>> > of changes” sunt bineinteles recompensati pentru fapta
>>> > lor cu venituri impresionante acordate de stat, adica
>>> > sunt mituiti oficial. Aceasta fiind toata
>>> > esenta luptei anticoruptie din Romania.
>>> > Revenind la Turcia
>>> > si la acuzatiile presedintelui Erdogan privind
>>> > "structura paralela" care afecteaza interesele
>>> > Turciei prin capusarea sa din interior si luand in
>>> > considerare reactia ferma a poporului turc de sustinere a
>>> > presedintelui sau, exista toate premisele ca evenimentele
>>> > din Turcia sa semnifice exact ce ni se transmite mai direct
>>> > sau mai voalat dinspre Ankara, respectiv lupta corecta a
>>> > unui popor pentru propria sa suveranitate si identitate
>>> > nationala. Principii care in Romania sunt duse in derizoriu
>>> > de diversi agenti ai schimbarii organizati
>>> > in diverse structuri paralele (politice,
>>> > militare, economice, din justitie, din invatamant, din mass
>>> > media etc. - exact ca in Turcia) si care ne baga cu forta pe
>>> > gat de ani buni de zile F.M.I., U.E., NATO, Bruxelles,
>>> > diverse multinationale care ne distrug propria economie
>>> > s.a.m.d. Beneficii pentru Romania si poporul roman? Absolut
>>> > niciunul cuantificabil - este evident ca noi suntem din ce
>>> > in ce mai in fundul gol, desi agentii
>>> > schimbarii din aparatul guvernamental si de stat,
>>> > afirma intotdeauna ca totul este splendid.
>>> >
>>> > Ar mai fi ceva
>>> > legat de "structurile paralele". Deosebirea in
>>> > cazul Romaniei fata de Turcia, este totusi una esentiala: in
>>> > Romania, conducerea statului a fost preluata in
>>> > exclusivitate, de "structurile
>>> > paralele".  Publicat
>>> > de R-26500 la
>>> > 20:53





Se pun în vânzare abonamentele și biletele la concertele-eveniment „Parsifal” de Richard Wagner
Biletele la concertele-eveniment cu actul I din opera PARSIFAL, de Richard Wagner, ce vor avea loc pe 7 și pe 8 octombrie, în deschiderea de gală a stagiunii Filarmonicii „George Enescu“, se pun în vânzare la casa de bilete a Ateneului Român.
Abonații Filarmonicii „George Enescu“ au rezervate bilete, pe care le pot achiziționa în perioada 16 august-23 septembrie, la un preț special de 100 de lei pentru un bilet. Începând cu 1 septembrie, biletele vor fi disponibile tuturor iubitorilor de muzică, la prețul de 150 lei, având în continuare prioritate abonații Filarmonicii „George Enescu“.
La concertele PARSIFAL, de pe 7 și 8 octombrie, a căror partener principal este Grupul KMG International, locurile abonaților Filarmonicii „George Enescu“ vor fi realocate, datorită cerințelor sponsorilor, care au facut posibil evenimentul. Următoarele concerte din stagiunea 2016-2017 ale Filarmonicii „George Enescu“ se află sub regimul obișnuit de vânzare al biletelor, atât pentru abonați, cât și pentru ceilalți spectatori. Detalii se găsesc pe site-ul instituției: www.fge.org.ro/ro.html.
Gală dirijată de Christian Badea
Publicul român va beneficia de două spectacole de înaltă ținută artistică, oferite de Christian Badea, cel mai important și mai cunoscut dirijor român de operă din lume și Fundația Română pentru Excelență în Muzică, în parteneriat cu Filarmonica «George Enescu» și Institutul Cultural Român.
În distribuție se află artiști de renume mondial. Astfel, sub bagheta maestrului Christian Badea se vor afla orchestra și corul Filarmonicii «George Enescu» și soliștii invitați Stefan Vinke (Parsifal), Eric Halfvarson (Gurnemanz), Petra Lang (Kundry), Bela Perencz (Amfortas), considerați printre cei mai mari interpreți wagnerieni din lume la ora actuală.
Alături de muzicienii Orchestrei și Corului Filarmonicii «George Enescu», vor colabora cu artiștii străini de nivel mondial și cântăreții români Marius Boloș, Liviu Indricau, Iustinian Zetea și Sidonia Nica de la Opera Națională București și Ionuț Popescu și Adrian Dumitru de la Filarmonica «George Enescu». Lor li se vor alătura Corul de copii Radio și elevi de la Liceul de Coregrafie «Floria Capsali».
Parsifal, de Richard Wagner, la Ateneul Român – concept unic în lume
Concertele-eveniment «Parsifal la Ateneul Roman» sunt un concept nou și unic în lume. Ele prezintă creația lui Wagner într-un spectacol în care publicul se află în mijlocul acțiunii și care împletește în mod firesc componentele muzicale (orchestră, cor, soliști) cu elemente de teatru complexe (lumini, decor, costume, efecte speciale vizuale și de sunet), folosind caracteristicile acustice și arhitecturale ale sălii Ateneului. De altfel, sala Ateneului în sine – o sală-monument istoric – joacă un rol esențial prin arhitectura și acustica sa unică în lume, astfel încât experiența publicului este directă și copleșitoare.
Cei 60 de membri ai corului bărbătesc cântă într-un cerc care cuprinde și publicul. Spectatorii se regăsesc astfel în mijlocul muzicii și al legendei Cavalerilor Sfântului Graal. Soliștii se mișcă liber prin sală și cântă pe scene special amenajate, ceea ce asigură o balanță de sunet perfectă cu orchestra wagneriană de 90 de muzicieni și dă publicului o perspectivă acustică și vizuală de 360 de grade. Alte două coruri, indicate de Wagner ca fiind îndepărtate de acțiune, ca și faimoasele clopote grave specifice lui PARSIFAL, se aud prin ușile deschise, din foaierul Ateneului, unde sunetul produs este reverberant și rotund prin natura architecturii clădirii, iar efectul de distanță este magic pentru publicul din sală.
Sponsori și parteneri
Concertele cu Parsifal de Wagner din 7 şi 8 octombrie la Ateneu sunt realizate cu sprijinul financiar generos al sponsorului principal – compania KMG International.
Proiectul beneficiază și de ajutorul unor parteneri deosebiți – Institutul Cultural Român, AFCN, Clifford Chance, Five’s (Creative Partner).
Lor li s-au alăturat alți sponsori importanți, precum: Wuerth Romania, Noventis, Banca Transilvania, Bulboacă & Asociații SCA, Career Advisors și mai mulți sponsori privați.
Evenimentul „Parsifal la Ateneu” este organizat cu sprijinul ARCUB și susține București 2021- oraș candidat la titlul de Capitală Europeană a Culturii. Aflați mai multe pe www.bucuresti2021.ro.
Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri!



George Anca: CRUCIAL


BISERICA  DOMNEASCĂ

Washington înoată
Gheorghe în Dunăre
cârmă pictată

monoclul Vădastra
ne-ar omorâ govinda
macii înflorească

întoarcem spatele
numai aşa
Bali Siegfred

până la pod
nu intru
nu ies

aminte paie
damigenilor
măcime

răstoacă
potop
spre răsărit

taică-tău
soră-ta
Veronica

în şir
pe culme
bunyan

tânăr
ducându-ne
bătrâneţe

cai răriţi de arşiţă
pe mejdină tantrică
pân’ la munte carstică

nicio poveste în grâu mai albastră
mă voi lăsa pe tânjeală până la moarte
înnebuneşte lumea de renunţare

pictată rochia rândunicii
pe butucul dintru
biserica domnească

tei pe ruine
împărăţiţi împărţiţi
a pritoci hodine

un pahar
cine ştie
cu Măriuca

n-am muri
lumânări pe apă
în aprins hotar

misiune
a fi bătuţi
măr

cucuiaţi
decapitaţi
decopitaţi

de pe
butuc
Mopete

român
semiburete
excrete

ce n-aş da
domnie
umbră

încetinesc
 tristeţea
dracu

cenuşa
pe raaga
pilu

nu mai
intru în
biserică

fluture
secetă
degete

am avut timp să scriu un haiku
mă pregătesc în somn
invizibil Washington

hai că e fierbinte
val de scufundare
cădere galbenă

cal cald
stampe
sperări

la fugă
neviolaţi
 ne torturăm

om mai fi
mai auzi
calfa alfa





DUPĂ  CINĂ

am răcorit Ricoeur pe Mircea
cu virtualitatea injurioasă
ne ţinem de politehnică
în Munchen cu Heidegger

ne vedem instantaneu orbi
tema a ne fi urmărit
de te dădeai indian Mirceo
viaţă din aşteptări şi mai rău

abia vorbisem nescrişi
pe servus ne mai key speaker
cu barbă că e nebun
sau numele lui Eliade

aşa mă îndemnaţi la revoltă
poate voiaţi să discutăm
o viaţă cu Maupassant
vorbiţi de Medeea că nu v-a omorât

cina euforiei dinaintea albeţei
nu te sifilizezi fraţilor intertext
fertilitate pe marea conversaţie
ne-om fi întâlnit bătrâneţe

singur dor Maldoror ape curg Brandemburg
ar fi versul sorţii de memorii morţii
cum pe Ştefan muma-l ţine-n faţa porţii
să fii Vasile chiar drumul cancer cu duiumul

teii neînfloriţi ale voastre birourile
lentilele fluide Gangele ori viaţa
teii aviatorilor pe aripa năvălitorilor
din etnia traducătorilor cartoforilor

la noi la Târgovişte cozieni dumivoni
rushdian negandhian plonjat în ocean
brusc Tibet după Csomo chong pe Jamuna
 de geaba trăirăm ba naţiunea distrusă a vedea

cât o mai fi de mers unu doi stâng drept
ne trezim mai greu şi nu mai prindem
parastasul cu foamea nu ne cerem de
pomană nu mai existăm niscai străini

idealuri dealuri mă ţineţi deţineţi
fiordul ars o vale efect Vădastra
concertul teiului pentru izmă şi maci
scufundându-ne eliadismul în posteminescianism

literatură pe furate tot pe bani omenire
Avram Iancu 9 mai pân’ la Washington mai hai
mama şi tu neamuri prieteni sinucigaşi
tocmai lumânarea aprinsă lui Eliade se îneacă

Dante se ţinu Eminescu în faţă
fum pe apă tei pe ducă freamătul
plopilor cenuşa eliadină
în noaptea de sânziene

triburi prinse-n spuma căngii
pleacă Târgoviştea domnişoară
cât se americanizează se antiromânizează
eu mă duc într-o piesă de Shakespeare

mâncam pizza senza madonna când
de la mamma securitate ăl cu tataie
icoanele scara voievozii
masonii evreul del Chiaro

o fi fost lumânarea mea stingându-se
noroc de nefăcuta pasiune mor cu ea
asta era după cina Târgovişte
ne-om fi fost podul să înghiţim nodul




ÎNTUNERICUL  NESPOVEDANIEI


tu-m’ tumul
tutunul
(s)îngerezi

taman
tamarind
permeneutic

învăţător shudari
fecior kumar
jai sharanam

crima
galbenului
venin

nu poate fi oprit nici cu un pumn de orez
two shades of blue the dark side of Judith
ne-am dus de ţară de râpă medium duium
static dicton fratello sole rastel ultimei pastişe

dureri de adopţie boli traduse cu sufletul
sculpturalităţi respirate în somn
raza soarelui şi a raiului
cât sub ruşi mai înjosiţi

abia ne disperăm de (e)ura buzzatiană
în vechea gelozie întinerind
pe cine să mai înveţi
în catacombă

uciderea sărbătorilor sinecdoca
autodistrugerii difuzare de asasinat
ţi-l aruncau la uşă
pe bani pentru gloanţe

dacă ai şti să te însănătoşeşti
dacă ai vrea să te regenerezi
îţi pierzi copila de bună-voia ei
dacă ştiai n-o mai duceai la spital

sună eşti mama în rochie ce-a
făcut aia mică s-a fobiat e zgâriată
nu că i-a trecut bine că a luat
cu nouă poate voia zece

nimeni n-a luat bani semn rău
ai un cârcel
noaptea cometelor
polca lui Iosif Helmerberger

visul imnului golgota bucuriei
dacă nu murim toţi arhitecţii
băieţii ăia erau la Ierusalim
ce nebunie că a scris după acelaşi tipic

s-a terminat ce Măriuca eram cu arhitecta
o vedeam întorcându-se la bibliotecă
parcă de-aia nu m-am ras între ani
a murit în prima zi a anului euro

mănânc măr scriu Europa fără Măriuca
atâta onor îi pot da contra educaţiei
le ştiu la morgă se vor întoarce
că să-i împartă ţigări

ai fost frumoasă şi inteligentă
ai scris şi ai tradus versuri
din Trakl şi Remy Venture
mi-a strâns ultima oară mâna

fata mea nu mai este crinul lăcrimează
şi n-a mai fost aici în această lume
n-a mai fost în fiinţă
m-a lăsat singură

beţivă şi curvă zăpada
al câtelea gât endoscopic
până când să murim
fără ultima ţigară

nu mă pune în pământ
suflet prefăcut în înger
nu mai plânge că se supără
n-a fost lumea asta pentru ea

ce soare îi pare bine că e moartă
ne vedeam de plimbări în grup
fără explicaţii ca televizaţi
orice ni s-ar fi întâmplat zâmbet

eram îmbrăcaţi de serviciu
nu ne spuneam nimic
parcă nu ne dam seama
oricum nu ne ştiam culpa

se făcuse ziuă o duceam aşa
într-o mare sală chiar Marcello
anunţa că ne sosise ceasul
i-am spus să ne termine aşa delicat

că nu el nu insinuând că el execută
la fel de afabil şi care e pedeapsa
spânzurătoarea a şoptit după efect
legea ne lasă să ne vedem soţiile

poeme contra proză viermi înfierbântaţi
duhuri răscolitoare unde mă împingeţi
interdicţie genetică n-am timp nici
unde să o mai iau de la capăt

morţii nu ne-ar recunoaşte
nu te mărita buburuzo
tandreţe în Mauritius
coroana covrigului

kill România pe cal negru
only a king may slay a king
la Suza grecii şi persanele uniţi
cardiologie supraaglomerată

te-a auzit şi la două zile-i muri
uitasei cămaşa de forţă deschisă
vei muri arsă ea tristă ca tine
mortul nu doreşte decât să se întoarcă

intrasem în camera mică îmi
place că eşti deschis plecasem înapoi
după bagaj şi palton s-au găsit
unde-o fi gara din Chicago

te-ai mai trezi în somn durere
thriller ucidere Maiorescu
manuscrisele la securitate
Carp potoliţi-l spionii pe el

şi azi e sâmbătă şi morţii nu sunt
curmale birjă chirie restul dric
se cădea s-o iei în braţe
ştiam bine cine sunt

oboseala răutăţii gemenii Argesus
când şi genele-şi şoptiră funia
treaba cui ne-om mai întâlni
trăim pe lumea cadavrului fiecăruia

întunecatele unghii se mai luminară
bunătate de puroi telepolitic
glicemia morţii propriului copil
fata cu două vertebre mişcate

când colo plutisem pe unghii roşite
îmbolnăvirea peisajului ochiul nenorocirii
Înainte Mergătoarea pictată de o mână nevăzută
înţelepciunea apei toate trec se duc la vale

dacă vom face un pas spre Dumnezeu
el va face zece spre noi Ioane Alexandre
pendulul porni de la sine
sub mângâierea spânzurării

„Doamne, Doamne, cresc nămeţii şi pierim
Fără mamă, fără tată, velerim”
culoare lucrată dată-n pete
ea face mămăliga el meditează

soma neuronului valea Aheronului
substanţă neagră substanţă albă
neuronul renunţă la diviziune
decapitare din neglijenţă

din obârşite scrumuri pe unde ne aflăm
tulbură-mu-ne sub aceeaşi tăvălugeală
you are your synapses they are who you are
Cristina s-a dus la o bere cu Măriuca

păduri uscate văd după scris cu morţii la
 fereastră pe coate sita călătorilor de cenuşă
trecut subiect de răscrucea secetei
serendipitate podeaua numai opri temeneaua

tămâie tămâioară Hristos de vânt dezbrăcământ
proverb de carne vie dezosată expresivitate
mă ucizi şi tu noapte plecată ovidian moldoveneşte
ninşi copii din Tulcea în curte la Micescu

nu mai e bibliotecă înecată arsă
oamenii de carte împărtăşesc soarta cărţii
mai stai în al faimei soare de vânătoare
biblia o deschide fă postu Estherei trei zile

citharizare et cantare turpia verba obscena
pudenda verenda fascinum membrum infamus digitus
impudicus medium  volucres et feras diversis
şi cu scrisul începi neterminat n-ai isihie apud Noica

fătuca mă ia la ochi cu pistolul fug fugim toţi
tot ţineam mental discursul tot nu doarme nimeni
peruca în alexandrini lui Alexandru Porus neananghiei
synodikon mâna să postescă să nu iscălească

după Cleopa poporul se mântuieşte prin mănăstiri
şi să aveţi mare grijă de rugăciunea minţii
Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu
miluieşte-mă pe mine păcătosul

se ocupă de trei mucuri de ţigară de la Măriuca
un cuţit în rărunchi cristal sub inchiziţie
nu spun ce cred nu cred nimic
tot o plutire pe neantul făpturii

patriotismul antipozilor refuză relativismul
a îneca în sine un sine extrem
shrink îl calmează pe Jung
subconştient neaerisit la timp

ce înrudiri sub dealurile noastre
globalcord potăi hingher cu hanger
mică semnătură de partid
Nero se spală cu dero

o frază o nebună chiar lasă
şi nu mai afla pe cădere la chute
abia ne ducem şi mai şi
pe nişte alei dosnice

să mai ridice o casă
până a se retrage
17 din 71 pe aprilie
sub cenuşa Pacificului

din 17 18 acu 19 acuze
join the army travel the world
citind-o pe Tyler ai adormit
de voisei să vezi cum e prin Baltimore

petalele fatalele talere
galere Trafalgar
mă chemi
sosesc

perihoretic pomanager frăţia cărţii
 pe Popa Nicolae la unchiu’ Gică
în groapă  manuscrise şi mă iată
la temelia blocurilor Alain a scris

devreme amorul părinţilor în noi
ce a scris Tolstoi pace şi război
the hymn is heil Transylvania
Americans are the Anglo-Saxon Latins

Titulescu sub tricolorul vulvelor
în casa  cu proprietar mefistofelic
unde-s cerneala tuşul caligrafii
unde miliţienii de maşini de scris

depresia represia plictisul reamintirii
păcatul nu se şterge este iertat
parcă suntem toţi în Tibet
dreptul numai la coşmar

vorbeam în oglindă cu Petre
câţi morţi pe tarabă
păscută pască
îl îngropară

ne dezgropăm Petre
din ape cu vetre
stridie viridiana
dezalbăstrind-o pe Sfânta Ana

râm tărâm inima surlă
prin a Lisavetei turlă
copiii v-ar recunoaşte
părintelui Paşte




CRUCIAL ADICĂ  DE RÂSUL  CURCILOR
- din forumuri -

se otrăvesc izvoarele
în beciurile securităţii
ticălos în nenea Ion
umilit batjocorit minţit

banchize dezgheţate
mâncător de foci
întinde mâna
pumnului muma

mişcătorul
deşert
al
mormântului

gustul scrumbiei
rege Poloniei
Mării Negre Noe
protestanţi comunismului

prinţesă gepidă
închişi neînchişi
să-i majească una
domnului Şora

măcelăriţi-i
nu-şi creşte porcii
să facă o carne
ca porlogul

ce-a făcut
trădătorul
se cheamă
lovitură de stat

mi-e frică
să trăiesc
în România
nu să mor

mafia iliesciano
tăriceano-patriciano
securistă
comunistă

pe forumuri
să fim prezenţi
şi să pozăm
în dizidenţi

vă tolerez
în sensul de
a nu vă dori
dispariţia

caţără-ne
plevei
născătoareo
de munţi

dreptatea nu e
sabie e teacă
distins accent
de bază moldovenească

pa-pa ţu-ţu
pe urechea asta
deasupra gropii
pipi pe creştet

să mă scuze
fotbalistul
cu acest
nume

gândac negru
împuţit rău
mirositor chior
nebun urâtule

gunoaiele din
fruntea masoneriei
primrepetentul
alte scuipături

moarte tuturor
celor ce
neagă
holocaustul

în sobă
arde mama
iar eu mă tai
cu lama

trecem
cancerul
şi alţi
gangsteruşi

to Allah
we belong
and to Him
is our return

astă-vară
a mai distrus
o ţară că
s-a plictisit

în fosta ţară
nici Americă nimic
o Moscovă israelită
până-n Putin

caut în zadar cuvinte
mai grele nu găsesc
şi chiar de-aş găsi bunul
simţ m-ar opri să-le scriu

supremii
pe taler
cu marsupii
de monopol

vezi Românie
că mai ai şi eroi
dar sunt plecaţi
pe meleaguri străine

un erou
ca oricare erou
din altă ţară
nu se simţea român

frica de cine
de ce mai trăiţi
din fantezii
şi vorbiţi scris

simbolic
nu susţinem
niciodată
pe nimeni

cancer
la creier
Jimbolie
politică

lege
la
o
persoană

omoară-te scârboşenie te-a scăpat mă-ta în cap
încălcaţi legea circulaţiei în Piaţa Unioversităţii
românii au un obicei ţin numai cu cei de la putere
porcule citeşte şi crapă e vina voastră că-l citiţi
nu că terminară-m berea da’ nu ne atingem de vodcă
zeama de ploşnă pe votcă îi gata masa gata guvernul
împăiaţi-l puci mafiot sconcsul acestui forum
pe nici o ulicioară cioară nu ne mai  filosofară
ne împuşcară
nu trebuie să mimezi orgasmul la fiecare client
de ce nu ne lasă comuniştii să ne alegem
preşedintele României să le fie ruşine porcilor care
ne-au făcut de râs ne-au făcut de râs în Europa
o răpăială de mitralieră eu sunt Yalta
pe şenile cleptomane pe zâmbet canibal
cei ce ne ascundem în străinătate de corupţi
îl vom susţine să vă belească pe toţi
acest lucru a fost premeditat şi bine pus la punct
ţară ruptă la hotare coruptă în interior
cu cât are dreptate îl sfâşie haita
ăla a văzut Rusia ăsta oceanele dalee komunizm
viperele să ragă măgarii să scuipe venin
jeguri de ziare scrise de jeguri de oameni
a venit şarpele pe pământul României
ţara noastră e în două crăpată
suntem în plină dictatură suntem daţi ruşilor
lipsa de caracter nu poate explica chiar totul
aţi greşit ţara interimara invazie rusească
complex de minoritar ba de geniu intimato
cucurigu tău de ziarist ziua nu va mai fi la fel
die Kraptokraten  hoţii fac un puci valoarea
e dată de mine şi v-o iau că-mi aparţine
shivo hum
una lenta ma inesorabile retromarcia
icos eikosi in Ikosandria icoshaedron
nu pot ei fura cât puteţi voi vota
să ucidem toţi foştii comunişti
comanda comândului diabolus in musica
la dorinţa lor fierbinte urcă în al nostru sânge
mă uit pe forum şi văd mulţi comunişti
nu poate trăi toată viaţa urându-şi tatăl
tancuri structuri operaţiune informaţională
scris fără durere pe troiţa militarilor indorieni
că nu voi spune vrăjmaşilor tăi taina ta
şi nici sărutare nu-ţi voi da precum Iuda
ăsta habar n-are cât e ceasul în Gara de Nord
nu cunosc pe nimeni nimeni nu mă cunoaşte
tribalismul românesc a făcut înconjurul lumii

 Prudential
alţi asasini
îşi îmbracă
amanta

Fâstâci
din pat
în Panipat
ardei

multele
cărţi
puţinilor
cititori



Un comentariu:

  1. "...De râsul curcilor..." Nici o (nu vreau nicio) casă fără un truli!
    Să fii sănătos şi vesel!

    RăspundețiȘtergere